No 33

PENTHOUSE MET MAJESTUEUZE LIVING

WOONOPPERVLAKTE

194 m2

Terrassen

79 m2

ETAGE

7

SLAAPKAMERS

3

BADKAMERS

2

VERKOCHT
No 33

Op de zevende etage is appartement 33 beschikbaar. Wonen op de bovenste verdieping in uw eigen penthouse met een panoramisch uitzicht op Den Haag. Aantrekkelijk?

Neem straks de lift naar uw privéverdieping en kom binnen in het riante penthouse van 194 m2. De majestueuze living met hoge plafonds van ruim 3,5 meter heeft een mooie houten vloer. De enorme ramen van het plafond tot aan de vloer garanderen een prachtige lichtinval én mooi zicht.

De smaakvolle open keuken biedt ruimte om hier een fantastische plek van te maken met bar om aan te borrelen, eiland om aan te koken en bovenal te genieten van het goede leven. Het appartement heeft twee royale terrassen van totaal 79 m2. Geniet u hier straks in alle rust van buitenleven midden in de stad?

De master bedroom heeft een luxe badkamer en-suite. Verder zijn er nog twee slaapkamers en een 2e badkamer. Elke badkamer heeft een eigen toilet en daarnaast is er nog een separaat gastentoilet. Uiteraard is er airconditioning in alle kamers, zodat u ook op mooie zomerdagen de koelte in huis kunt vinden.

Bij de verkoopprijs zijn 2 naast elkaar gelegen eigen parkeerplaatsen en een berging van 10 m2 in de ondergrondse parkeergarage inbegrepen. Vanuit de garage kunt u met de lift rechtstreeks naar uw appartement. Veilig, droog en gemakkelijk.

INTERESSE?

Bel één van de makelaars of stuur een bericht